Ugró Miklós: Összefonódás

MNO
2011. 07. 18. 7:39
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Elismerem, rendet vág a 362, magát egyháznak tituláló társulat káoszában, s ez bizony jelentős cselekedet, le a kalappal előtte. Mert az eddigi szabályozás szerint James Jones tiszteletes, ha életben marad, hazánkban gond nélkül újjáalakíthatta volna a Népek Temploma szektát, s mielőtt mindenkit lemészárolna, még felvenné az állami szubvenciót. Csak a szerencsének köszönhetjük, hogy effajta öngyilkos szekta még nem gyökeresedett meg hazánkban, de a tagokat rabszolgaságba kényszerítő, agymosó, destruktív bandák már számosan. S a régi, ál-, beteges, ultraliberális törvény értelmében a hatóság csak „szőrmentén” léphetett fel velük szemben, nehogy sérüljön a kommunisták idején megtiport vallásszabadság.

A teljes cikket itt olvashatja.

(Magyar Nemzet, 2011. július 18.)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.