Új bérlő költözik az ipari parkba

A Jabil amerikai elektronikai alkatrészeket gyártó cég 4260 négyzetméternyi raktár- és 208 négyzetméternyi irodaterületre írt alá bérleti szerződést a Polgár-Invest (az Info Group tagja) tulajdonában lévő Polgár Ipari Parkban – közölte a Jabilt képviselő Cushman & Wakefield nemzetközi ingatlantanácsadó az MTI-vel hétfőn.

MNO
2011. 07. 25. 15:58
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Jabil az ingatlant raktárként fogja használni, míg a gyártást továbbra is tiszaújvárosi telephelyén folytatja majd. Az új, 613 millió forintos beruházás 297 millió forint EU-támogatással, a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (NFÜ) segítségével valósul majd meg. A fejlesztésnek köszönhetően az ipari park Magyarország 25 legjobb logisztikai központja közé fog tartozni.

A Jabil Hungary főként a földrajzi elhelyezkedés és a technikai paraméterek miatt döntött az ipari park mellett. A Polgár Ipari Park Polgár község délkeleti perifériáján fekszik, az M3-as autópálya, valamint a 117-es MÁV-vasútvonal közelében.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.