Új járatok jöhetnek Magyarországra

A közelmúltban új, Magyarországra irányuló légi járatok indításának lehetőségéről tárgyalt a Magyar Turizmus Zrt. a Budapest Airport Zrt. és a FlyBalaton képviselőivel – írta szerdai számában a Világgazdaság.

MNO
2011. 07. 06. 8:06
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A napilap közlése szerint annak érdekében, hogy tovább javuljon Magyarország mint turisztikai desztináció megközelíthetősége, elérhetősége, a Magyar Turizmus Zrt. a májusi Routes Europe járatfejlesztési konferencia után megkezdte a konkrét üzleti ajánlatok összeállítását a stratégiai partnerekkel közösen.

Mint írták, a folyamatban levő tárgyalásokat a Berlinben, 2011. október 2–3-án megrendezendő World Routes világkonferencián zárják le, amely után már konkrét, új járatnyitásról, illetve járatnyitásokról szóló bejelentések is várhatók 2012-re vonatkozóan.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.