Új vezérigazgató a postánál

A Magyar Posta új üzletstratégiájának elfogadásával lejárt a társaság vezérigazgatójának megbízatása is, Schmidt Pál utódját július közepén nevezik meg – közölte a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő (MNV) Zrt. hétfőn.

MNO
2011. 07. 04. 17:37
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az MNV sajtóközleménye szerint a Magyar Posta Zrt. igazgatósága június 29-i ülésén megvitatta és elfogadta a társaság új stratégiáját. A stratégia célja, hogy a posta sikeres választ adjon a 2013 januárjától bekövetkező piacnyitás és a hírközlésben zajló paradigmaváltás várható következményeire.

Schmidt Pál, aki egy évvel ezelőtt a posta új stratégiájának elkészítésére és elfogadtatására kapott felkérést, 2011. július 31-ig tölti be pozícióját, ezt követően más területen számítanak tapasztalatainak hasznosítására – közölte az MNV.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.