Újabb adag kokain érkezett postai küldeményben

Ismét kokaint foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei egy Argentínából érkezett postai küldeményből – közölte a NAV hétfőn az MTI-vel. <br /><br /><a href="http://mno.hu/portal/797173" target="_blank"><strong>• Postán érkezett a kokain</strong></a>

MNO
2011. 07. 18. 11:47
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A küldemény címzettje megegyezik az előző héten szintén postai úton érkezett, fűszernövények közé csomagolt kokain címzettjével.

A közlemény szerint a pénzügyőrök a mostani esetnél is a „postaforgalmi szolgálatteljesítési helyen” választottak ki vizsgálatra egy Argentínából magyarországi címre küldött csomagot, amely kerékpárkormány-markolatokat tartalmazott. Azok súlya viszont gyanússá vált a vizsgálatot végző pénzügyőrnek, ezért az egyiket szétbontotta, s a kormánymarkolatból fehér por hullott ki.

Ezt követően a pénzügyőrök valamennyit szétszedték, s azokban összesen 240 gramm gyanús fehér port találtak, a kábítószerteszt szerint kokaint. Az anyagot a NAV lefoglalta és kábítószerrel való visszaélés gyanúja miatt feljelentést tett.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.