Újraindulhat a munka Diósgyőrben

Újraindulhat a termelés több mint két éve leállított, korábban már valamennyi dolgozóját elbocsátó diósgyőri kohászati üzemben – írta az Észak-Magyarország pénteken.

MNO
2011. 07. 08. 7:50
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A lap által meg nem nevezett, de feltehetőleg külföldi befektetői csoport egyik magyarországi képviselője szerint a kormány hitelgarancia-vállalására lenne szükség ahhoz, hogy megkezdjék az előkészületeket a termelés újraindítására, a befektető ugyanis már megszerezte több bank támogató jóváhagyását – olvasható a megyei napilapban. A cikk megemlíti, hogy a befektetői csoport húszmilliárd forintot invesztálna a gyárba, a fejlesztéseknek köszönhetően pedig évi 600 ezer tonnára növelnék a gyártósorok kapacitását.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.