Válik Jennifer Lopez + Képek

Jennifer Lopez amerikai énekes- és színésznő elválik férjétől, Marc Anthonytól hét év házasság után – jelentette a People amerikai magazin.

MNO
2011. 07. 16. 9:32
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Lopez két rövid életű korábbi házassága után 2004 júniusában a nála egy évvel idősebb Marc Anthony énekesnek mondta ki a boldogító igent. Ikergyerekeik – Max és Emme – már háromévesek. Rövid közös közleményükben Lopez és Anthony azt hangsúlyozta, hogy „házasságunk befejezéséről döntöttünk”. „Ez egy nagyon nehéz döntés volt. Minden ügy tekintetében baráti egyezségre jutottunk” – tették hozzá, megjegyezve, hogy ezek „fájdalmas pillanatok minden érintett fél számára”, s hálásak lesznek magánéletük tiszteletben tartásáért ebben az időszakban.



A New Yorkban született, 41 esztendős énekes- és színésznő a népszerű amerikai tehetségkutató, az American Idol zsűrijének tagságát követően két filmmel (a Parker akciófilmmel és a What to Expect When You’re Expecting című komédiával) is a moziba való visszatérését készíti elő. A People magazin idén tavasszal egyébként a világ legszebb nőjének választotta. A People által adományozott címet korábban olyan hírességek nyerték el, mint Halle Berry, Jennifer Garner vagy Beyonce Knowles.







Fotók: Reuters

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.