Végezni akart családjával az orosházi férfi

Meg akarta gyilkolni a feleségét, a lányát és az unokáját egy orosházi férfi vasárnap; a támadót őrizetbe vették – közölte a rendőrség hétfőn az MTI-vel.

MNO
2011. 07. 25. 9:25
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az 51 éves férfi vasárnap dél körül egy késsel megpróbálta megölni a feleségét, a lányát és a gyermekkorú unokáját, de azok elmenekültek, így nem sérültek meg – tette hozzá a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Albert István tájékoztatása szerint a helyszínre érkező rendőrök a férfit elfogták, majd őrizetve vették, és azóta indítványozták előzetes letartóztatását. A férfival szemben több ember és tizennegyedik életévét be nem töltött személy ellen elkövetett emberölés bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt folytatnak nyomozást.

A bűncselekményről a rendőrség további részleteket nem közölt.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.