Visszatérhet Dél-Amerikába az argentin sztár

A Manchester City és a Corinthians megegyezett Carlos Tevez vételárában, így az argentin labdarúgó nagy valószínűséggel visszatér Dél-Amerikába.

MNO
2011. 07. 18. 11:09
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Megállapodtunk a brazil klubbal, de egyelőre Tevez továbbra is a City játékosa” – mondta Roberto Mancini, az angolok olasz vezetőedzője arra utalva, hogy a 27 éves futballista engedélyt kapott, hogy tárgyaljon a Corinthians képviselőivel, így már csak rajta múlik az átigazolás.

Tevez nem titkoltan azért szeretne hazatérni Dél-Amerikába, hogy közelebb legyen családjához és gyermekeihez.

A Corinthians, ahol már futballozott a 2005–2006-os szezonban, a múlt héten 40 millió fontot kínált érte, de azt az ajánlatot még visszautasította a Manchester City. Mancini azt nem árulta el, hogy végül mennyi lett Tevez vételára.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.