Vonat gázolt biciklist, késésekre lehet számítani

Halálos gázolás miatt 15-20 percet késnek a vonatok a Budapest–Szolnok–Debrecen–Nyíregyháza–Záhony-vasútvonalon – közölte a Mávinform kedden délután az MTI-vel; Vecsés és Üllő között egy nőt ütött el a vonat.

MNO
2011. 07. 05. 13:54
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese az MTI-nek elmondta: a biciklijét toló nő valószínűleg figyelmetlenül, a fénysorompó tiltó jelzése ellenére lépett a sínekre, s egy személyvonat elgázolta.

A Mávinform közlése szerint a Budapest–Cegléd–Szolnok-, illetve a Budapest–Szolnok–Debrecen–Nyíregyháza–Záhony-vasútvonalon átlagosan 15-20 perces késések várhatók a baleset miatt. A rendőrségi helyszínelés végéig – várhatóan 17 óráig – Vecsés és Üllő között csak egy vágányon közlekednek a vonatok.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.