Záhonynál négy órát várnak a kamionok

Négy órát várakoznak a kilépő kamionok a záhonyi magyar–ukrán határállomáson – közölte a rendőrség pénteken az MTI-vel.

MNO
2011. 07. 15. 9:42
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Fedor Rita, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság helyettes szóvivője elmondta: a délutáni órákra valószínűleg emelkedni fog a teherautók várakozási ideje, a személyforgalmi sávon Ukrajna irányába azonban nem alakult ki torlódás. A tehergépjárművek várakozása az ukrán határőrizeti szervek fogadóképességével van összefüggésben – tette hozzá a főhadnagy.

Torlódás alakulhat ki a magyar–román határ átkelőhelyein is, mivel 11 és 15 óra között a román fél a számítógépes rendszer karbantartása miatt nem tudja elvégezni az utazók és járműveik ellenőrzését. A rendőrség ezért az utazóknak egy későbbi időpontot ajánl a határ átlépésére.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.