Zászlórúdba helyezték a kokaint

Zászlórúdba rejtett kokaint foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal pénzügyőrei a postaforgalmi szolgálati helyen egy Argentínából érkező postai küldemény vizsgálata során – közölte a vámhivatal pénteken az MTI-vel.

MNO
2011. 07. 08. 9:08
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A pénzügyőrök kockázatelemzés alapján tételes áruvizsgálatra választottak ki két csomagot, amelyekben összesen két zászlót és a hozzájuk tartozó négy zászlórudat találtak. A vámosoknak feltűnt, hogy az egyik zászlórúd kopogtatásra üreges hangot adott, rázásra pedig a belsejéből súrlódó hang hallatszott, így szétszedték, és fehéres por hullott ki belőle – olvasható az MTI-hez eljuttatott közleményben.

A többi zászlórúd vizsgálata is hasonló eredményt hozott. A port megvizsgálták, és kiderült, hogy kokain. A pénzügyőrök a kokaint lefoglalták, és kábítószerrel visszaélés alapos gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen eljárást indítottak.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.