256 forint a svájci frank

Az immár a legnagyobb amerikai jelzáloghitel-finanszírozó társaságok adósbesorolására is átgyűrűző amerikai „leminősítési örvény” rántotta magával hétfőn az értékpapír- és devizapiaci árfolyamokat, a svájci frank újabb rekordot döntött, már 256 forint felett jegyezték.

MNO
2011. 08. 08. 14:32
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A befektetési menedék eszközök iránt megnövekedett érdeklődés miatt az euró egy százalékkal gyengült a dollárral szemben, a dollár pedig egy százalékkal a jennel szemben. Az euró a svájci frankkal szemben 1,5 százalékot, a jennel szemben 1,6 százalékot veszített. A svájci frank ezzel párhuzamosan új árfolyam rekordot ért el a forinttal szemben 256,04 forintos jegyzésen.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.