330 teherautónyi ócskavasat lopott

Őrizetbe vették egy Hunyad megyei cég ügyvezetőjét, akit azzal gyanúsítanak, hogy 330 teherautónyi ócskavasat lopott ki az egykori brassói traktorgyárból.

MNO
2011. 08. 03. 9:42
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A rakományok összértéke eléri az 1,8 millió lejt. A Brassó megyei rendőrség illetékese elmondta, a gyárat jelenleg kezelő Flavus Investitii Kft. korábban szerződést kötött egy Hunyad megyei céggel, hogy az ócskavasat elszállítsa egy begyűjtőhöz. A hunyadi cég ügyvezetője el is vitte a vasat a begyűjtőhöz, ám minden hét teherautónyi fémhulladékból csak kettő után járó összeget adott át megbízóinak. Ugyanakkor ügyködésével adócsalást is elkövetett, hiszen bevétele után nem fizette ki a 16 százalékos jövedelemadót.

(kronika.ro)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.