A juhnyáj okozott nagy galibát

Egy, az úttestre tévedő juhnyáj miatt ütközött össze két gépkocsi a 32-es számú főúton szerda reggel Jászfényszaru és Hatvan között; a vasúti átjáró közelében történt balesetben az elsődleges információk szerint két ember sérült meg – közölte a Szolnok megyei rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

MNO
2011. 08. 03. 6:31
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A juhnyáj hirtelen fékezésre kényszerítette egy személygépkocsi vezetőjét, s a járműve mögött közlekedő, munkásokat szállító kisbusz már nem tudott megállni, nekiütközött a személyautónak, majd mindkét gépjármű az árokba hajtott – mondta Pásztorné Kovács Ágnes. Az ütközésben ketten sérültek meg – tette hozzá a főhadnagy. A baleseti helyszínelés ideje alatt teljes útzár van érvényben az érintett szakaszon.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.