A szupersztár keményen odaszólt

Az olasz sportsajtóban is, de Spanyolországban is nagy visszhangot váltott ki a Barca volt csatára, az AS Romába igazolt Bojan Krkic elleni támadás Valenciában. Pénteken ért véget a narancsos torna, amelynek keretében Krkic és az edző, Luis Enrique új csapata, az AS Roma sima vereséget szenvedett a vendéglátó Valenciától.

2011. 08. 15. 18:58
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A meccs után Bojan éppen a hazafelé tartó buszra szállt volna, amikor elérte néhány radikális helyi huligán, és sértegették, majd fenyegették, és rá akartak támadni. Bojan visszaszólt az egyiknek, és a stílus hűen tükrözi a Barcelona és a Valencia tábora közötti kutya-macska viszonyt: „mit akarsz, hülyegyerek?”

Az olasz lap szerint a közelbe érkező operatőröknek kellett megvédeniük a fiatal csatárt, szerintük sokkal rosszabbul is végződhetett volna az incidens. Bojan csak annyit mondott a sajtónak az eset után, hogy ő katalán, és nagyon rossz a viszony a valenciaiakkal. Ezért kötöttek belém – mondta a Barcelonából pár hete nehéz szívvel távozó csatár.

(corrieredellosport.it – Olaszország, elmundo.es, lavanguardia.com, marca.com – Spanyolország)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.