A vérengzés közben tárcsázta a rendőrséget a mészáros?

A július 22-i kettős merénylet elkövetője azt állítja, hogy az Utoya szigetén rendezett vérfürdő közben tárcsázta a rendőrséget – mondta Anders Behring Breivik ügyvédje hétfőn az NRK norvég közszolgálati televíziónak.<br /><br /><a href="http://www.mno.hu/portal/800841" target="_blank"><strong>• Olyan precízen gyilkolt, hogy szinte kizárt az elmebetegség</strong></a>

MNO
2011. 08. 01. 19:03
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Geir Lippestad szerint védence legutóbbi, azaz múlt pénteki kihallgatásán beszélt erről, és az ügyvéd hozzátette, nem tudja, hogy igaz-e. Ha Breivik valóban telefonált, az megmagyarázza a vérfürdő egyes túlélőinek arról szóló tanúvallomásait, hogy a mészárlás idején látták őt telefonon vagy talkie-walkie-n beszélni. A rendőrség egyelőre nem kommentálta ezeket a nyilatkozatokat.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.