Andrassew Iván: Megint kevésbé

MNO
2011. 08. 02. 7:14
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Andrassew Iván: Bajnai Gordon csakugyan rendkívül veszélyes Orbán hatalmára. Ma rajta kívül alig látszik olyan ember, aki össze tudná fogni a két maradék demokratikus pártot, a szakszervezeteket, az civil tömörüléseket, és azokat a tömegeket, akik pontosan tudják, hogy kicsoda Bajnai Gordon. Azt, hogy nyilvánvalóan minden hatalmi ambíció nélkül vállalta el, hogy a legválságosabb időszakban vezesse az országot. A körülményekhez képest igen sikeresen. Ha kölcsönt vett föl, azért tette, hogy a világválságban megakadályozza a teljes összeomlást. Stabilizálta az országot, a lehető legalacsonyabbra szorította a költségvetés hiányát. Olyan nemzetközi tekintélyre tett szert egy esztendő alatt – országának is –, hogy ha most elterjedne, hogy hamarosan visszatér, máris stabilizálná a forintot.

A teljes cikket itt olvashatják.

(Népszava, 2011. augusztus 2.)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.