Baleset az Istenhegyi úton

Frontálisan ütközött egy személyautó és egy BKV-busz szerda délelőtt Budapesten, a XII. kerületi Istenhegyi úton; a baleset helyszínéről egy nőt könnyű sérülésekkel szállítottak kórházba – közölte a BKV fődiszpécsere.

MNO
2011. 08. 03. 9:24
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 21/A jelzésű autóbusz a Széll Kálmán tér felé haladt az Istenhegyi úton, amikor egy személyautó ismeretlen okból áttért a szemközti sávba, s a járművek frontálisan ütköztek – mondta Bakó Pál, a BKV fődiszpécsere. Az autóbuszon utazók közül senki sem sérült meg. A személyautó sofőrjét a mentők kórházba szállították – tette hozzá. Az Országos Mentőszolgálat sajtóügyeletesének közlése szerint a balesetben könnyebben megsérült 20 év körüli nőt a János Kórház ortopédiai osztályára szállították.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.