Barca: csináljanak valamit Mourinhóval!

A katalán klub első alelnöke, Josep Maria Bartomeu azt üzente Madridba, hogy van egy Mourinho nevű problémájuk, ezért ők csináljanak valamit vele, mert a portugál szakvezető ténykedése már több határt is túllépett.

2011. 08. 31. 20:05
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Bartomeu szerdán megismételte a Szuperkupa-döntő után mondott szavait: „Keressenek valami megoldást, mert nem maradhatnak így a konfliktusok!” Ezúttal azonban csak a sportra szorítkozott. Bartomeu nem tágított, és hangsúlyozta, látnivaló, hogy a Realnak ez a problémája, ezért nekik is kell megoldaniuk. Most viszont végre megkezdődött a bajnokság, és mivel kétszer is találkozunk velük, annak idején nem akarunk szólni majd a sporton kívüli ügyekről is – jelentette ki Bartomeu szerdai sajtótájékoztatóján.

(marca.com)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.