Bomlóban a spanyol válogatott egysége

A Marca sportlap legfrissebb híre idézte Santi Cazorlát, aki szerint nagy veszélybe került a világ- és Európa-bajnok spanyol válogatottban uralkodó eddigi egység.

2011. 08. 21. 18:04
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Cazorla, a Villarreal volt és a Málaga jelenlegi középpályása szerint ha a vezetők és a játékosok nem tesznek valamit, akkor megszűnik az egység a La Roja csapatában. Márpedig mindenkinek érdeke, hogy véget érjenek a folyamatos összetűzések a Real Madrid és a Barcelona játékosai között. Az Asztúria tartományban született Cazorla a helyi La Nueva Espanának nyilatkozott, és leszögezte, hogy az olaszoktól elszenvedett múlt heti vereség ellenére még nagyon jó a hangulat. De figyelmeztetett, hogy ha továbbra is megmaradnak ezek a problémák, akkor azok kedvezőtlenül fognak hatni az egész csapatra.

(marca.com, elmundodeportivo.es, as.com, lne.es, lavanguardia.com – Spanyolország)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.