Borjúmentés közben fulladhatott meg a gulyás

Megtalálták a tűzoltók annak a férfinak a holttestét, aki hétfőn délután fulladt egy vályogkitermelésre használt, vízzel teli gödörbe Ágasegyháza határában – tudatta a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság és a helyi katasztrófavédelmi igazgatóság sajtószóvivője kedden.

MNO
2011. 08. 09. 12:54
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nyíkos Tamás és Mészáros Zoltán tájékoztatása szerint az 53 éves férfi keresése – eltűnésének bejelentése után – már hétfő este elkezdődött, de a rossz látási viszonyok és a nehéz terep miatt a kerekegyházi és a kecskeméti tűzoltók felfüggesztették a kutatást.

A keresés kedden folytatódott Ágasegyháza külterületén, és délelőtt a katasztrófavédelem munkatársai a 20-szor 50 méteres kiterjedésű, helyenként négy méter mély, vízzel teli vályogvető gödörben megtalálták a férfi holttestét.

A helyszíni szemle elsődleges adatai alapján a gulyás egy gödörbe csúszott borjút akart kimenteni, ekkor merülhetett el és fulladhatott meg. A Kiskőrösi Rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárás keretében jelenleg is vizsgálja az eset körülményeit. A nyomozás eddigi adatai alapján a bűncselekmény gyanúja kizárható.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.