Chuck Norrist és Travoltát is feláldozzák

A hírek szerint John Travolta is csatlakozott Sylvester Stallone filmje, a The Expendables – A feláldozhatók második részéhez, ezzel tovább bővült a kasszasiker folytatásának impozáns szereposztása.

MNO
2011. 08. 01. 18:23
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 2010-es akciófilm második részére már többek között Arnold Schwarzenegger és Jason Statham is rábólintott – írta meg a The Independent című brit lap internetes kiadása. A forgatás Bulgáriában zajlik majd szeptember második hetétől. Sajtóértesülések szerint a film parádés szereposztásban készül, Chuck Norris, Jean-Claude Van Damme, Dolph Lundgren, Mickey Rourke és Bruce Willis is feltűnik a vásznon. A „főgonoszt” Willis alakítja és Van Damme sem a jó oldalon áll majd – szivárgott ki a produkció háza tájáról. A filmet Simon West, a Con Air – Fegyencjárat alkotója rendezi.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.