Csak a melléképület égett le

Kiégett egy családi ház 100 négyzetméteres melléképülete hétfő délután Tiszaföldváron; a tűzoltók megakadályozták a lángok tovaterjedését, így a főépület leégését megakadályozták – közölte a Szolnoki Tűzoltóság sajtóügyeletese.

MNO
2011. 08. 08. 19:56
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Erdélyi Tibor tájékoztatása szerint Tiszaföldváron az Árpád utcában nem sokkal délután 4 óra után óra után kapott lángra egy melléképület, majd a tűz belekapott a főépület tetőszerkezetébe. Az esethez riasztották a helyi önkénteseket, valamint a szolnoki és a kunszentmártoni hivatásos tűzoltókat. A tüzet 6 vízsugárral egy óra alatt megfékezték.

A tűzben egy 11,5 kilogrammos PB-gáz-palack felrobbant, személyi sérülést azonban nem okozott. Az anyagi kár az elsődleges becslések alapján elérheti a több millió forintot. A tűz keletkezésének okát még vizsgálják.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.