„Csúcskórház” épülhet

Tizenegymilliárd forintos egészségügyi beruházás kezdődhet hamarosan Miskolcon, miután hétfőn kiválasztották a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei kórházban épülő, úgynevezett csillagpontkórház kivitelezőjét – írta az Észak-Magyarország.

MNO
2011. 08. 09. 6:50
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A nyertes cég nevét egyelőre nem árulták el, 15 nap áll rendelkezésre a szerződés megkötésére, addig megtámadható a pályázat, ugyanis ez már a harmadik közbeszerzési eljárás, amelyen kivitelezőt kerestek – írta a megyei napilap.

Ha ez sikerrel jár, akkor augusztus 23-án szerződést kötnek, és szeptember elején kezdődhet meg a várhatóan húsz hónapig tartó kivitelezés.

A megyei intézmény területén megvalósuló beruházással egy olyan 21 ezer négyzetméter alapterületű egészségügyi centrum létesülhet, amely Borsod, Heves és Nógrád megye „csúcskórházaként” működhet a jövőben.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.