Első osztályú döntés: Gera két évre a West Bromwich Albioné

Gera Zoltán hivatalosan is a West Bromwich Albion futballistája – hirdeti szalagcímében a klub honlapja.<br /><br />

MNO
2011. 08. 02. 10:25
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A magyar válogatott középpályás az orvosi vizsgálatot követően írta alá kettő plusz egy évre szóló szerződését. Amennyiben mindkét fél elégedett lesz, 2013-ban meghosszabbítható a kontraktus. A honlap szerint Gera gyakorlatilag felépült korábbi bokasérüléséből, és szeptember közepére az első csapat rendelkezésére állhat, ha a szakvezetés is így kívánja.

A középpályás a Ferencvárosból igazolt a WBA-ba, ahol a második vonalban, majd később a Premier League-ben 155 meccsen 25 gólt szerzett, és a szurkolók egyik legnagyobb kedvencévé vált.

„Miután a Fulhamnél nem kívánt szerződést hosszabbítani, Zoltán úgy döntött, hogy visszatér karrierje első angliai állomáshelyére. Amikor itt játszott, a szurkolók imádták – nyugtázta Roy Hodgson, a csapat vezetőedzője Gera érkezését. – Természetesen jól ismerem őt, két éven keresztül dolgoztunk együtt a Fulhamnél. Remélem, ugyanolyan jó teljesítményt nyújt majd, mint korábban. Gera Zoltán szerződtetésével nem csupán egy első osztályú játékos, de egy nagyszerű ember érkezett a klubhoz.”

(wba.co.uk)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.