Holtan találták a tulajt a kigyulladt házban

Kigyulladt egy lakóingatlan kedden a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Emődön, a tulajdonost holtan találták a helyszínre riasztott tűzoltók.

MNO
2011. 08. 09. 13:30
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Gaskó Bertalan, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta: a bejelentés szerint Emőd egyik ingatlanján az udvaron álló faszerkezetes garázs égett, és az a mellett lévő házból is füst gomolygott. Miután a tűzoltók behatoltak a lakóházba és a melléképületbe, holtan találtak egy 55 éves férfit, aki az épület tulajdonosa volt.

A rendőrségi szemle jelenleg is tart, szakértő bevonásával zajlik – tette hozzá Gaskó Bertalan. Megjegyezte: a miskolci rendőrkapitányság közigazgatási eljárás keretében vizsgálja a haláleset és a tűz keletkezésének körülményeit.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.