Ír válogatottat igazolt a West Brom

A magyar válogatott Gera Zoltánt is foglalkoztató West Bromwich Albion (WBA) labdarúgócsapata leigazolta Shane Longot, az ír nemzeti együttes csatárát.

MNO
2011. 08. 10. 8:55
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A birminghami klub kedd éjszakai bejelentése szerint a 24 éves támadó – aki a másodosztályú Readingtől érkezett – három évre szóló szerződést kötött, amely tartalmaz plusz egy esztendőre vonatkozó opciót is.

Long – aki a West Brom hatodik nyári szerzeménye – 2007 óta válogatott, az ír együttesben 21 találkozón 6 gólt szerzett, a Readingben pedig az előző szezonban 51 mérkőzésen 25-ször volt eredményes. „Shane az egyik legtehetségesebb fiatal csatár, aki kora ellenére élvonalbeli és nemzetközi tapasztalattal is rendelkezik, ezért nagyon örülök, hogy hozzánk igazolt” – mondta Roy Hodgson, a WBA vezetőedzője, s hozzátette, a megállapodás pénzügyi részleteit az egyesület nem kívánja nyilvánosságra hozni.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.