Kate Winslet is belehalhatott volna

Szerencséje volt a világ egyik leggazdagabb emberének, a 61 éves brit Richard Bransonnak, hogy nem őt találta el a villám, de így is leégett hatalmas háza a karib-tengeri Virgin-szigetekhez tartozó Necker-szigeten.

2011. 08. 23. 20:44
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A lángok hétfő este csaptak fel, amikor villámcsapás érte a multimilliomos házát – írta a Los Angeles Times digitális változata. Igazi trópusi vihar tombolt, olykor 144 kilométeres széllökésekkel, és egy nagy villám hajnali négy körül találta el a házat. A tűzoltók mintegy húsz embert menekítettek ki a porig égett épületből. Éppen vendégek voltak Bransonnál, többek között édesanyja, Eve, a színésznő Kate Winslet, és Branson lánya, Holly, de egyiküknek sem esett baja a nagy ijedségen kívül.

Kate Winslet éppen új párjával – a brit férfimodell Louis Dowlerrel – és két gyermekével együtt kapott meghívást. Branson közleményben jelentette be, hogy amilyen gyorsan csak lehet, újra felépítik a házat. Az üzletember az idén a 254. helyre került a Forbes magazin leggazdagabb embereinek listáján 2,58 milliárd font vagyonnal (4,2 milliárd dollárral).

(elmundo.es – Spanyolország, latimes.com – Egyesült Államok)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.