Kiégett egy pécsi étterem

Kiégett egy étterem kedden Pécsett, a bérlő, aki gyújtogatásra gyanakszik, az MTI-nek azt mondta, lehet, hogy az épületet le kell bontani.

MNO
2011. 08. 09. 16:33
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A tűzoltókat nem sokkal hajnali négy óra előtt riasztották a pécsi Revízió mulatóhoz – közölte a pécsi tűzoltók sajtóreferense, Branauer Zoltán. Tájékoztatása szerint a tűz a szórakozóhely hátsó helyiségében keletkezett. A tűzoltók 2-3 perc alatt a helyszínre érkeztek és húsz perc alatt megfékezték a lángokat. Branauer Zoltán elmondta, hogy a teljes helyiség bekormozódott, füstös lett, jelenleg nem használható. A gyújtogatás gyanúját a sajtóreferens sem cáfolni, sem megerősíteni nem kívánta.

Az étterem bérlője az MTI-nek elmondta: a biztosító szakemberei végleges választ még nem adtak, de a kár – szerinte – a 70 millió forintot is elérheti. Az elsődleges vizsgálatok alapján az sem kizárt, hogy le kell bontani az épületet, mert rendbehozatala többe kerülne, mint egy új építése – tette hozzá.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.