Kokaint rejtett a játékvasút csomagja

Ismét egy Argentínából érkezett postai küldeményben találtak kokaint a pénzügyőrök, ez alkalommal egy játékvasút csomagolásába rejtve – közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) szerdán az MTI-vel.

MNO
2011. 08. 03. 8:49
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mint írták, a postaforgalmi szolgálati helyen az egyik Argentínában feladott postacsomagot kockázatelemzés alapján tételesen is átvizsgálták, ennek során a csomagban egy játékvasút csomagolásában 300 gramm kokaingyanús anyagot találtak. A kábítószert a pénzügyőrök lefoglalták. A NAV visszaélés kábítószerrel bűncselekmény elkövetése miatt ismeretlen tettes ellen feljelentést tett – tették hozzá.

A NAV közleménye szerint a postaforgalomban az idén már több mint 30 kilogramm kábítószergyanús anyagot foglaltak le a pénzügyőrök. Argentínában feladott küldeményben júliusban először fűszernövények közé csomagolva, majd egy ugyanannak a címzettnek feladott küldeményben kerékpárkormány-markolatokban találtak kokaint a pénzügyőrök.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.