„Kommandósok” rabolták ki a vállalkozót

Fegyverrel rabolt ki három, kommandósnak öltözött férfi egy balatonfüredi vállalkozót; a Balaton étterem vezetőjének a lakásából több millió forintot vittek el – tájékoztatta a rendőrség szerdán az MTI-t.

MNO
2011. 08. 03. 11:14
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A vállalkozót kedd hajnalban a füredi lakása előtt várta három fegyveres, kommandósruhát viselő férfi, és – rendőröknek kiadva magukat – arról tájékoztatták, hogy egy bűncselekménnyel kapcsolatosan kívánják meghallgatni, továbbá házkutatást tartanak nála – mondta Futtató Norbert, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese, hozzátéve, hogy a férfit meg is bilincselték.

Közlése szerint a „házkutatás” során a bűnözők különböző értékeket és több millió forintot vittek el a lakásból. A megbilincselt vállalkozót beültették a saját kocsijába, s azt mondták neki, hogy beviszik a füredi rendőrkapitányságra – tájékoztatott a sajtóügyeletes.

A rablók azonban 200-300 méter után megálltak, kiszálltak a vállalkozó kocsijából, s közölték vele, hogy mindjárt jönnek érte „rendőr kollégák”, és távoztak – mondta Futtató Norbert. Ismertetése szerint a vállalkozó egy idő után hazaindult, és feljelentést tett a füredi rendőrségen. A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság fegyveres rablás bűntette miatt indított nyomozást ismeretlen tettesek ellen.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.