„Magyar–szovjet” visszavágó lesz a telki edzőközpontban

Az 1986-os magyar és szovjet válogatott is összecsap augusztus 27-én a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) telki edzőközpontjában sorra kerülő FociFesztiválon.

MNO
2011. 08. 10. 12:15
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az 1986-os mexikói világbajnokságon a Szovjetuniótól elszenvedett 6–0-s vereség 25. évfordulóján újra összeáll az eddigi utolsó magyar nemzeti tizenegy, amelyik kivívta a vb-részvételt. Emellett a nézők ismét láthatják 1996-os atlantai olimpián szerepelt csapatot, továbbá Egervári Sándor szövetségi kapitány bemutató edzését is.

A fesztiválon minden, labdarúgáshoz kapcsolható szakág megjelenik, a gombfocitól kezdve a futsalon, a csocsón és a freestyle-on át egészen a strandfociig. A legügyesebbek tizenegyesesrúgó- és dekázóversenyben is kipróbálhatják magukat.

Az eseményen valamennyi klubnak, szakágnak és akadémiának külön sátra lesz, ahol a rajongók találkozhatnak kedvenceikkel. A szervezők hagyományteremtő céllal hozták létre a FociFesztivált, amely minden évben vendégül lát egy másik sportágat, s idén a sakkra esett a választás.

A rendezvényre 500 forint lesz a belépő, a befolyó összeget pedig jótékony célra ajánlják majd fel. Az érdeklődők a Széll Kálmán térről indított buszjáratokkal is eljuthatnak a helyszínre.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.