Már nem keresik a magyar turistanőt

Felfüggesztették az olasz hegyi mentők kedd este a Monte Amarónál szurdokba zuhant fiatal magyar turistanő keresését, mivel a rossz időjárási viszonyok akadályozták a helikoptereket a nő pontos helyének meghatározásában.

MNO
2011. 08. 10. 9:33
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Közben kiderült, hogy a bajba jutott turista legalább nyolcórás gyalogútra van a hegyi mentők blockhausi bázisától. A mentők ezután úgy döntöttek, hogy szerda reggel folytatják a keresést.

A magyar turistanőnek még szombat reggel veszett nyoma, amikor elhagyta táborhelyét a Mammarosa hegyi szálloda körzetében, Abruzzo régióban. A lány SMS-t küldött magyarországi rokonainak, s azok tájékoztatták az olasz hatóságokat.

Kedd délután az olasz hegyi mentők arról számoltak be, hogy a turistanőt sikerült megtalálni a Monte Amaro egyik völgyében, s a gyorsabb mentés érdekében egy helikoptert is bevetettek.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.