Meghalt az elütött romániai gyerek

A kórházban belehalt sérüléseibe az a román állampolgárságú gyerek, akit bodzaszedés közben elsodort egy autó kedden az 54-es főúton Nemesnádudvar és Érsekhalma között – közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője szerdán az MTI-vel.<br /><br /><a href="http://www.mno.hu/portal/802474" target="_blank"><strong>• Román gyereket gázoltak el az 54-esen</strong></a>

MNO
2011. 08. 10. 11:32
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nyíkos Tamás tájékoztatása szerint a 10 éves fiú az orvosok minden erőfeszítése ellenére kedd este hat óra körül életét vesztette a pécsi kórházban, ahová a balesetet követően mentőhelikopterrel szállították. A főhadnagy emlékeztetett arra: a gyerek a családjával kedden bodzát gyűjtött az 54-es számú főút mellett, majd a szüleivel együtt átment az út túloldalára. Onnan azonban vissza akart szaladni valamiért, ám eközben az úttesten kiejtette a kezéből a vödröt és visszalépett érte. Ekkor sodorta el egy személygépkocsi, amelyet egy 43 éves férfi vezetett. A baleset következtében a fiú súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.