Megmentette a babát a rendőrség, nem kellett volna

Rendőrök törték be egy autó ablakát Nagy-Britanniában, hogy aztán rádöbbenjenek: igazi helyett játékbabát mentenek.

MNO
2011. 08. 01. 21:04
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mint kiderült, az élethűnek tűnő újszülött egy ötéves lánykáé, aki apja autójában hagyta, amikor óvodába vitték őt, a férfi pedig parkolás után munkába ment. A rendőrséget egy aggódó járókelő ugrasztotta a kocsinak, ő jelentette, hogy magára hagyott csecsemő van egy járműben, és a hőség megölheti. A rendőrség 200 font (60 ezer forint) kárt tett az autóban. A baba feleennyibe került.

A lányka anyja elmondta a brit Metro újságnak, hogy nem először okoz félreértést a rendkívül élethű Sam. Előfordult már, hogy egy nagyáruházban hurcolta magával pöttöm lánya a műcsecsemőt, és erőteljesen rázta, amivel annyira sokkolt egy asszonyt, hogy az leteremtette a lányka anyját, mondván, milyen szülő az, aki hagyja, hogy agyonrázza újszülöttjét egy gyerek. Az anya hiába bizonygatta, hogy nem igazi a csecsemő, az asszony csak azután hitt neki, hogy megtapogatta a műanyagbabát. Az eset kölcsönös kacagással zárult. Az anya nem hibáztatja a rendőröket, viszont kicsit aggódik, hogy mi jön még. Lánya elválaszthatatlan a babától, amelyet júniusban kapott, de már rendőrségi ügyet is produkált.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.