Megszűnt a várakozás Záhonynál

Megszűnt a személyautók várakozása a záhonyi határátkelőhelyen, a járművek mindkét irányban zavartalanul léphetik át a magyar–ukrán határt – közölte honlapján hétfőn kora este a rendőrség. <br /><br /><a href="http://www.mno.hu/portal/802261" target="_blank"><strong>• Egy órára mérséklődött a várakozás Záhonynál</strong></a>

MNO
2011. 08. 08. 16:26
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Police.hu oldalon olvasható információk szerint kisebb torlódásra Beregsurány–Asztélynál számíthatnak az utazók, itt kilépő irányban hatvan percet várakoznak a gépkocsik. A záhony–csapi határállomáson hétvégenként rendszeresen torlódnak a személy- és teherjárművek a megnövekedett forgalom miatt: a kamionok szombaton hét órát is várakoztak az ukrajnai átlépésre.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.