Meztelenül sétált a Duna-parton, megbüntették

Meztelenül sétált a Duna partján Pozsony központjában egy fiatal nő a hét végén, mígnem a rendőrség megállította és megbírságolta.

MNO
2011. 08. 08. 15:33
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szlovák lapértesülések szerint a vonzó nő fogadásból sétált meztelenül egy palack vízzel a kezében. Szemtanúk elbeszélése szerint sikere volt – főként a férfi járókelők között –, és szemlátomást élvezte a tekinteteket, csaknem minden hódolójára rámosolygott. Fénykepézés is folyt vadul, sok turista irányította át gépét Pozsony műemlékeiről a nőre összepontosítva. A sétát videóra vette a nőt kísérő férfi.

A rendőrség 20 euróra – 5200 forintra – büntette közszeméremsértésért a ruhátlan sétálót, aki felfedte, hogy már harmadszor tartott „önbemutatót”, ám csak Pozsonyban bírságolták meg.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.