Osztódni fog a Facebook

Mark Zuckerberg nővére, Randi beadta felmondólevelét öccsének, a Facebook tulajdonosának, mert saját kommunikációs céget fog alapítani. A nővér a marketingosztály igazgatója volt öccse cégénél.

2011. 08. 04. 19:22
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A hírről az All Things Digital című blog számolt be, amely úgy tudja, hogy az egyik legnépszerűbb közösségi hálózat vezetőjének lánytestvére szülési szabadságra ment, és ezen idő alatt gondolta végig a jövőjét. „Évekig szívvel-lélekkel dolgoztam vele együtt a cégben, hogy megújítsuk a tömegtájékoztatási cégeket, és új lendületet adjunk nekik. Óriási dolgokat értünk el, de még mindig bőségesen maradt tennivaló, és én biztos hozzá tudok járulni ezek valóra váltásában” – indokolta döntését a testvér a blogbejegyzés szerint. Az új cég neve: RtoZ Media, és a Facebook már meg is erősítette Randi távozását.

(lavanguiardia.es)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.