„Óvakodjanak a zavarodott izomkolosszustól”

Többórás hajtóvadászat nyomán sikerült őrizetbe vennie kedden a kolozsvári rendőrségnek a kincses városi alvilág egyik közismert tagját, aki megkéselt egy betegszállítót.

MNO
2011. 08. 10. 9:42
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Marius David reggel több késszúrással megsebesítette a megyei kórház sürgősségi osztályának dolgozóját, majd elmenekült az intézményből, ahová előző nap egészségi problémákkal jelentkezett. A korábban súlyos testi sértés, nemi erőszak és rongálás miatt többször büntetett, atléta termetű testépítőt végül egy másik kolozsvári kórház udvarán, a bokrok közé rejtőzve találták meg.

Tettét zavarodottan azzal indokolta, hogy a betegszállító – akinek állapota a rajta elvégzett műtét után kielégítő – nem látta el őt és a feleségét, aki emiatt meghalt, holott a nő él. Rendellenes magatartása miatt amúgy a férfit korábban többször beutalták a pszichiátriára, hétfőn pedig a Kolozsvár feliratú tábla elhelyezésével gyanúsított magyar állampolgárok kihallgatása közben megjelent a Hajnal negyedi rendőrőrsön, amelynek munkatársai nem merték elküldeni, inkább a miskolciakat figyelmeztették: óvakodjanak a zavarodott izomkolosszustól.

(kronika.ro)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.