Pető Péter: Oda, akit

MNO
2011. 08. 02. 7:14
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Pető Péter: Ugyanakkor a két fideszes képviselő elbújhat Lenhardt Balázs mellett, aki miután egy antiszemita előadást tartott a parlamentben, írásban megerősítette, hogy nem csupán a választóknak címzett sunyi kiszólásról volt szó: „De ez semmit nem változtat azon az egyszerű tényen, amit elmondtam: az MTK zsidó csapat, ezért nem szeretjük.” A Jobbik a primitív zsidózás után is a csapatban tartja a figurát. Úgy tetszik, a magyar törvényhozásban nem maradt morális minimum: nincs olyan visszataszító beszéd, buta gyűlöletperformance, amely után a föllépő képviselőnek megköszönnék a munkáját. Ezért ülhetnek halomban „oda ..., akit” politikusok a diétában. Olthatatlan pártigény van rájuk.

A teljes cikket itt olvashatják.

(Népszabadság, 2011. augusztus 2.)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.