Sokkos állapotban szaladgált a nő az autópályán Győrnél

Egy karambolt sértetlenül megúszó cseh nő okozott balesetet kedd hajnalban az M1-es autópályán, Győr közelében – tájékoztatta a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t.

MNO
2011. 08. 09. 7:43
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kocsis Tünde alezredes elmondta: egy cseh rendszámú, az országhatár felé haladó autó – amelynek a vezetője feltehetőleg elaludt a volánnál – a szalagkorlátnak ütközött, majd egy felüljáró támfalának csapódott. A balesetben a járműben ülő négy ember közül kettő súlyosan, egy pedig könnyebben megsérült.

A kocsiból sértetlenül, de sokkos állapotban szállt ki egy nő, aki az úttestre futott, és ott megpróbált megállítani járműveket, hogy segítséget kérjen. A sötétben őt későn észlelő sofőrök egyike gépkocsijával a külső, majd a belső korlátnak ütközött, s a járműbe belerohant az azt követő mikrobusz – tette hozzá a szóvivő.

Közlése szerint a cseh autó sofőrje ellen közlekedési baleset gondatlan okozása, a pályára futó nő ellen pedig gyalogos-szabálysértés miatt indul eljárás, mivel a nő nem tartózkodhatott volna az autópályán.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.