Szerdán zárva lesznek a pénztárak

A Magyar Labdarúgó Szövetség közleménye szerint szerdán zárva lesznek a Puskás Ferenc Stadion pénztárai, így azokban nem lehet jegyeket vásárolni az aznap 19:45-kor kezdődő Magyarország–Izland felkészülési mérkőzésre. A meccset a német Wolfgang Stark vezeti.

MNO
2011. 08. 09. 15:23
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A keddi tájékoztatás szerint azok, akik szerdán szeretnének belépőhöz jutni, 18 óráig az ország bármelyik IBUSZ-irodájában vásárolhatnak jegyet a találkozóra.

Wolfgang Stark munkáját két honfitársa, Mike Pickel és Guido Kleve segíti majd, míg a negyedik játékvezető Farkas Balázs lesz. Wolfgang Stark 1999 óta FIFA-játékvezető, az elmúlt 12 évben több világversenyen is részt vett. Három mérkőzést kapott a 2010-es dél-afrikai világbajnokságon, valamint rendszeresen vezet a Bajnokok Ligájában is. Az mlsz.hu emlékeztet arra, hogy 2002-ben ő fújta a sípot a ZTE–Manchester United BL-selejtezőn a Puskás Stadionban – a mérkőzést 1–0-ra a magyar bajnok nyerte.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.