Szitává lőtték a volt válogatott focistát

A közép-mexikói Morelos állam székhelye, Cuernavaca közelében szerda éjjel fél tizenkettő körül szitává lőtték az 58 éves Nacho Florest, a mexikói válogatott és a mexikóvárosi Cruz Azul egykori jobbhátvédjét, amikor Chrysler típusú terepjárójával a Mexikóváros-Cuernavaca autópályáján haladt családtagjaival együtt.

2011. 08. 11. 20:40
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Juan Ignacio Flores Ocaranza július 11-én töltötte be 58. évét, és a hatóságok egyelőre csak kevés tényt közöltek a kivégzéssel felérő gyilkosságról, például az Excélsior szerint azt, hogy több mint 50 golyó érte az áldozat testét. A Milenio és az El Universal is már csak 27 lövedéket említett. A vele együtt utazó Rosalba Flores, és testvére, Luis Flores, valamint egy 9 éves kislány is megsérült, aki idegsokkot is kapott a rettenetes élménytől A néhai jobbhátvéd csapata, a Cruz Azul Twitteren hivatalosan már meg is erősítette a halálhírt, és részvétét fejezte ki a családtagoknak.

(excelsior.com.mx, eluniversal.com.mx, milenio.com – Mexikó)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.