Tizenéves fiú késelt

Hasba szúrt egy fiatal férfit egy tizenhét éves fiú Szigetváron; a sértett súlyos sérüléseket szenvedett, a fiatalkorú gyanúsítottat őrizetbe vették – közölte a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság hétfőn.

MNO
2011. 08. 08. 14:20
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A két fiatal előző este tíz óra körül a Vársétányon keveredett szóváltásba egy korábbi nézeteltérésük miatt – írta a főkapitányság a Police.hu oldalon. A zsebkést használó fiatalkorú gyanúsított elmenekült a helyszínről.

A rendőrök személyleírás alapján kezdték keresni a fiút, s a térfigyelő rendszer segítségével egy órán belül sikerült is elfogniuk. A 17 éves gyanúsított elismerte tettét.

A konfliktust kezdeményező 20 éves fiatalt súlyos sérülésekkel szállították kórházba – közölte a rendőrség. Az ügyben a Szigetvári Rendőrkapitányság súlyos testi sértés bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.