Urbán Flórián szívesen vezetné az Újpestet

Nagy a bizonytalanság mostanában az Újpestnél, Mészöly Géza vezetőedző jövője több mint kérdéses a klubnál, de sokan a csapattal korábban is szóba hozott Urbán Flóriánt szeretnék a vezetőedzői pozícióban látni.

MNO
2011. 08. 08. 20:08
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A klub korábbi játékosa az Nb1.hu-nak elmondta: szívesen irányítaná a lila-fehéreket. – Kinn voltam az Újpest Paks elleni mérkőzésén, amely után a székház előtt összegyűlt az elégedetlenkedők egy csoportja – mondta Urbán. – Ekkor valóban többen is jelezték, hogy szívesen látnának az Újpest vezetőedzőjeként. Nagyon megtisztelő és remek érzés, hogy a szurkolók így látják, azonban a vezetők dolga eldönteni, hogy ki irányítsa a csapatot. Természetesen lenne kedvem visszatérni az NB I-be, főleg ha Újpestről hívnának, de nem szeretném magamat ajánlgatni.

(nb1.hu)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.