Vajon miről fog beszélni az ügyészségen Galambos? + Képriport

Megkezdődött Galambos Lajos, a volt Nemzetbiztonsági Hivatal korábbi főigazgatójának kihallgatása a Budapesti Katonai Ügyészségen.<br /><br /><a href="http://www.mno.hu/portal/800881" target="_blank"><strong>• Kihallgatják Galambost</strong></a>

MNO
2011. 08. 02. 12:45
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A hírTV információi szerint a kémkedéssel gyanúsított nyugalmazott tábornokot szembesítik az ügyben szintén meggyanúsított Szilvásy György egykori titokminiszterrel is. A katonai ügyészség egyébként múlt héten Galambos Lajos fiát is meghallgatta, ő azonban élt törvényi mentességével, és nem tett vallomást. Arról, hogy Galambos Lajos előzetesben marad-e, két héten belül kell döntenie a Fővárosi Bíróságnak. Csütörtökig pedig az is eldől, hogy a negyedik gyanúsított ellen meghosszabbítják-e az előzetes letartóztatását, vagy óvadék ellenében szabadlábra kerül.

(hírTV)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.