A járókelő fékezte meg a dühöngő férfit

Egy járókelő fékezte meg azt a dühöngő férfit, aki verekedett és tört-zúzott egy boltban, majd annak környékén Szolnok Széchenyi városrészében – közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője csütörtökön az MTI-vel.

MNO
2011. 09. 15. 14:19
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Pásztorné Kovács Ágnes tájékoztatása szerint a 26 éves férfi szerdán a kora reggeli órákban rontott be az üzletbe, és minden átmenet nélkül megütött egy vásárlót, majd kézzel betörte a kiszolgálópult, a csapóajtó és a bejárati ajtó üvegét. Ezután kirohant az utcára, és ámokfutását folytatva egy közeli társasház pincéjének ajtaját is beszakította. A dühöngő férfit egy arra járó állampolgár fékezte meg, ő a dulakodásban nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett. A helyszínre érkező rendőrök elfogták a tettest, garázdaság bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt vették őrizetbe és hallgatták ki. A hatóság jelenleg is vizsgálja az ügy részleteit, így egyebek mellett arra is keresi a választ, hogy milyen előzmények vezettek a férfi közveszélyes viselkedéséhez – jelezte a százados.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.