Arze zseniális emelése döntött

<p>Támadólag lépett fel hazai pályán a Diósgyőr a Kaposvár ellen, s ennek meg lett az eredménye, hiszen a második félidő elején kétgólos előnyre tett szert, s bár a Kaposvár ugyan szépített (és a hajrában egyenlíthetett is volna), a DVTK végül 2-1-re megnyerte az összecsapást. Az OTP Liga 9. fordulójában a címvédő Videoton a Vasas vendége lesz.<br /><br /><a href="http://www.mno.hu/portal/810148" target="_blank"><strong>• A Kaposvár útja a diósgyőri katlanba</strong></a></p>

Pintér Patrick
2011. 09. 16. 19:56
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

DIÓSGYŐR–KAPOSVÁR 2-1 (1-0)
Miskolc, 5500 néző. Vezette: Oláh.
DVTK: Farkas – Vadász, Budovinszky, Gal (Rakovics, 51.), Gohér – Lippai, Abdouraman, Gallardo, Arze (Takács P., 84.) – Tisza, Carreno (Menougong, 55.). Vezetőedző: Benczés Miklós.
Kaposvár: Hajduch – Okuka, Bank, Zsók, Jánvári – Balázs B., Hegedűs D. (Alexeev, 83.), Safaric, Pedro – Perics, Pavlovics (Gujic, 60.). Vezetőedző: Sisa Tibor.
Gólszerző: Lippai (10.), Arze (52.), ill. Perics (67.).

A nagyszerű formában futballozó Tisza Tibor készítette el a Diósgyőr első találatát: egy köténycsellel becsapta a jobb oldalon a rátámadó védőt, majd középre emelte a labdát, amit Carreno fejelt Lippai elé, a hazaiak csapatkapitánya pedig kapásból a kapu közepébe bombázott. A második félidő elején tovább növelte előnyét a DVTK, Arze szép egyéni akció végén pörgette át a labdát a kivetődő Hajduch kapus felett. Negyedórán belül szépített a Kaposvár, Abdouraman röviden kifejelt labdáját Perics mellel maga elé tette, majd kapásból védhetetlenül a hálóba lőtt. Az utolsó pillanatokban egyenlíthetett volna a vendégcsapat, de Alexeev ziccerét Farkas Balázs nagy bravúrral hárította.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.