Az elgurult labda helyett egy holttestre bukkantak

Vasárnap a délutáni órákban egy fiatal fiú tett bejelentést a Salgótarjáni Rendőrkapitányságra, hogy Salgótarján belterületén a gyorsforgalmi út és a Tarján-patak közötti füves, cserjés területen az előző nap elgurult labdájukat keresték barátjával, amikor egy ismeretlen férfi holttestére bukkantak.

MNO
2011. 09. 19. 15:24
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A helyszínre érkező rendőrök megállapították az elhunyt személyazonosságát, aki egy 37 éves jászberényi férfi. A helyszíni szemle és az elsődleges orvosi vélemény alapján idegenkezűségre, bűncselekményre utaló nyom, körülmény nem merült fel. A férfi halálának pontos okát és körülményeit a Salgótarjáni Rendőrkapitányság közigazgatási eljárás keretében vizsgálja.

(police.hu)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.